13°C kapalı

13°C kapalı

Vatandaş talep etti belediye harekete geçti

30 Ocak 2024 Salı

Belediye, 8 numaralı hatta yeni düzenlemeye gitti, sefer sayılarını artırdı

Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, 29 Ocak itibariyle 8A, 8C ve 8D numaralı otobüs hatlarının güzergahlarında bir takım düzenlemeler yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü 3 otobüs hattında düzenleme yaptıklarını kaydetti. Lemzi Çöplü yaptığı açıklamada, “29 Ocak 2024 tarihi itibari ile 8A hattımız ayrılmıştır. 8A hattımız direkt Çorum Sanayi Sitesi’ne hizmet verecek. 8C hattımız Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden hareket ederek Buharaevler ve Ulukavak istikametine hizmet verecek. 8D hattımız da Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden hareket ederek Gülabibey ve Mimarsinan istikametine, oradan da Ata Caddesi,  Kafkasevler Camisi, Kapaklı ve Bağcılar’a saatte 4 sefer olarak hizmet vermeye başladı. Bu yeni düzenlemeyle Kapaklı ve Bağcılar bölgelerine sefer sayılarını da artırdık.” ifadelerini kullandı.

Yapılan yeni düzenlemeyle bu hatlardaki seferler şu şekilde yapılacak:

- 8A numaralı hat otobüs güzergahı - Çorum Sanayi Sitesi – İkbalkent

- 8C numaralı hat otobüs güzergahı - Şehirlerarası Otobüs Terminali – Buhara – Ulukavak

-8D numaralı  hat otobüs güzergahı - Şehirlerarası Otobüs Terminali – Gülabibey – Mimar Sinan

Foto Galeri

Vatandaş talep etti belediye harekete geçti Vatandaş talep etti belediye harekete geçti