Çözüm Merkezi

8°C kapalı

Veli Paşa Kahvecisi açılıyor

27 Eylül 2022 Salı

Tarihi Velipaşa Kahvecisi açılıyor. Velipaşa Hanı içerisinde bir süredir hizmet veren Tarihi Veli Paşa Kahvecisi yarın resmen açılıyor.

Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri, Pir Baba Sosyal Tesisleri, Meydan Sosyal Tesisleri, Çoruminia Sosyal Tesisleri ve Güngörmüşler Konağı ile uygun fiyata kaliteli hizmet sunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Sosyal Tesislerimizin yanı sıra gençlerimizin uygun fiyata kaliteli zaman geçirebilecekleri dünya markası kahveleri geride bırakacak lezzete sahip Veli Paşa Kahvecisi’ni hizmete sunuyoruz” dedi.

Başkan Aşgın, “Kahve alışkanlıklarınızı değiştirmeye geliyoruz sloganıyla hizmet verecek Veli Paşa Kahvecisi’nin zengin menü içeriğinde geleneksel ve yöresel lezzetler de yer alıyor. Kendine özgü sunumu ve uygun fiyatlı menüleriyle tüm hemşehrilerimizi Veli Paşa Kahvecisi’ne bekliyoruz” diye konuştu.

Aşgın, 28 Eylül Çarşamba günü saat 16.00’da resmi açılışı yapılacak Veli Paşa Kahvecisi’ne tüm Çorumluları davet etti.

Foto Galeri

Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü | Tüm Hakları Saklıdır © 2022

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Vefat Edenler