16°C kapalı

16°C kapalı

Velipaşa Hanı’nda Ramazan Etkinliği

22 Mart 2024 Cuma

Çorum Belediyesi, Velipaşa Hanı’nda Ramazan Akşamları etkinlikleri düzenliyor. Ortaoyunları, yarışmalar ve çocuk etkinlikleri Ramazan akşamlarına renk katacak.

“Velipaşa Hanı Ramazan Akşamları” etkinlikleri 22 Mart Cuma ve 23 Mart Cumartesi günü Velipaşa Hanı’nda saat 21.00’de başlayacak. Etkinlikle kapsamında Hacivat-Karagöz oyunu, Ramazan yarışmaları, orta oyunu gösterisi ve çocuk etkinlikleri yapılacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “Velipaşa Hanı Ramazan Akşamları etkinliklerimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” dedi.

Foto Galeri

Velipaşa Hanı’nda Ramazan Etkinliği