18°C hafif yağmur

18°C hafif yağmur

YAHYA KEMAL BEYATLI’DAN BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR

15 Haziran 2011 Çarşamba

İlimiz Yahya kemal Beyatlı İlköğretim Okulu kendilerine destek veren Çorum belediyesi`ne teşekkür etti.

Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Öğretmenleri Gülden Kolukısa ve Necla Özeskici okulları tiyatro Kulübü`nün kısa bir süre önce ` Neler Oluyor Hayatta` adıyla ortaya koyduğu oyuna Belediye`nin verdiği desteklerinden dolayı dün Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan`ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Çorum Belediyesi`nin bu desteğinin kendilerine güç verdiğini belirten Gülden Kolukısa ve Necla Özeskici, ” Tiyatro Kulübümüzün bu faaliyetine Çorum Belediyesi`nin büyük katkısı olmuştur. Bizlere verilen bu destek Belediye`nin sanata verdiği önemi gösterir. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz”; dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün bu tür kültür ve sosyal etkinlikleri önemsediğine değinerek, ” Belediyecilik sadece vatandaşlara asfalt, yol su ve buna benzer hizmetler götürmekten ibaret değildir. Kültür ve Sosyal Hizmetlerde Belediyenin ilgi alanına girmektedir. O nedenle sizlere verdiğimiz destek bizim görevlerimizden bir tanesidir. Kültüre ve sanata yapılan yatırımlar hiçbir zaman boşa gitmez. İşte biz bu anlayışla halkımıza hizmet etmekteyiz”; dedi.

Yapılan bu konuşmalardan sonra Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Tiyatro Kulübü öğrencileri Esra Yegen ve Ceren Bektaş Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan`a bir buket çiçek takdim ettiler.