9°C kapalı

YALÇINTAŞ VE BAHADIROĞLU  ÇORUM’A GELECEK

YALÇINTAŞ VE BAHADIROĞLU ÇORUM’A GELECEK

5 Mayıs 2011 Perşembe

Belediyemiz ile Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şubesi işbirliğiyle düzenlenen “Çorum Kitap ve Kültür Günleri”;nin önemli konukları ağırlayacak.

Prof Dr. Nevzat Yalçıntaş ve Yavuz Bahadıroğlu Kitap fuarında imza günü düzenleyip birer de konferans verecekler. Prof Dr. Nevzat Yalçıntaş, 7 Mayıs 2011 Cumartesi günü saat 14.00 da Kitap Fuarında imza gününe katılıp burada kitaplarını imzalayacak. Aynı gün akşam saat 20.30 da ise Turgut Özal Konferans Salonunda “Avrupa Birliğimi Türk Birliği mi?”; konulu bir konferans verecek.

Yine Yavuz Bahadıroğlu`da 8 Mayıs 2011 Pazar günü saat 14.00 da Kitap Fuarında imza günü düzenleyecek olup akşam Turgut Özal Konferans salonunda “Necip Fazıl Kısakürek”; in hayatından kesitler sunacağı konferansla sevenlerinin karşısına çıkacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, bu tür etkinliklerin Çorum`un kültürel yaşamına artı katkılar sağlayacağını belirterek her iki üstadında kendi alanlarında Türkiye`nin önemli insanlarından biri olduğunu söyledi.

Prof Dr. Nevzat Yalçıntaş ve Yavuz Bahadıroğlu`nu Çorum`da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade eden Zeki Gül, Çorumluları 7 ve 8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak imza günü ve konferanslara davet etti.