12°C parçalı bulutlu

12°C parçalı bulutlu

YAVUZ DONAT, BAŞKAN KÜLCÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

13 Haziran 2011 Pazartesi

Sabah gazetesi köşe yazarı Yavuz Donat, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kendisini ziyarete gelen Sabah gazetesi köşe yazarı Yavuz Donat ile bir süre sohbet etti. Belediye Başkanı Külcü, gazeteci-yazar Yavuz Donat’a Çorum Belediyesinin çalışmalarını anlattı.

Çorum Belediyesinin birçok alanda faaliyetlerini aksatmadan sürdürdüğüne dikkat çeken Başkan Külcü, sosyal hizmetler ve kültürel faaliyetlerden, çevre düzenleme çalışmaların, sportif başarılardan yeni projelerle ilgili konulara kadar yapılan tüm çalışmalar hakkında Yavuz Donat’a anlattı.

Sabah Gazetesi köşe yazarı Yavuz Donat da yaptığı açıklamada, yapılan çalışmalar dolayısıyla Çorum Belediye Başkanı Doğan Külcü`yü tebrik etti. Çorum`da büyük gelişmeler gördüğünü ifade ederek, Çorum`un kalkınan bir il olma yolunda ilerlediğini söyledi. Donat, çalışmalarda Başkan Külcü`ye başarılar diledi.

Sabah gazetesi köşe yazarı Yavuz Donat, “Milletvekilliği döneminde tanıdığım Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum için bir şanstır. Külcü`nün Çorum`a çok değer katacağına inanıyorum”; diye konuştu.