12°C kapalı

12°C kapalı

Yeni Millet Bahçesi şekilleniyor

5 Ekim 2023 Perşembe

Çorum Belediyesi’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile yapımını sürdürdüğü Yeni Millet Bahçesi projesi büyük bir hızla ilerliyor.

Eski stadyumun yerine inşa edilen Millet Bahçesi projesinde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Proje kapsamında spor sahaları, kamelyalar, aktivite alanları ve Millet Kıraathanesi binası gibi donatıların önemli bölümü tamamlandı. Yavaş yavaş gün yüzüne çıkan millet bahçesi projesi Çorum’un yeni cazibe merkezi olacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Millet Bahçesi’nin inşaat çalışmalarını inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Aşgın, spor alanları ve sosyal donatılarıyla Çorum’a yakışır bir millet bahçesi inşa edileceğini söyledi.

Başkan Aşgın “Burada muazzam bir millet bahçemiz olacak. Tenis kortlarından yürüme yollarına, bisiklet yollarından kaykay pistine kadar muazzam bir millet bahçesini şehrimize kazandırmış olacağız. Millet bahçesinin etrafında geniş yollar ve otopark alanları bulunacak. İkinci etapta ise yer altı otoparkı ve sosyal tesisleriyle birlikte güzel bir hizmeti halkımızla buluşturmuş olacağız.” dedi.

Foto Galeri