25°C parçalı bulutlu

25°C parçalı bulutlu

Yılın ilk derbisi Belediyespor’un: 1-0

23 Ocak 2010 Cumartesi

Şampiyonluk yarışındaki en güçlü rakibi Çimentospor`u 18. dakikada Bünyamin`in attığı golle yenen Belediyespor Play-Off`ta 4`te 4 yapıp şampiyonluk yarışında bir adım öne geçti. 1.Amatör Küme Play-Off Grubu`nda 2010 yılının ilk derbisinde Belediyespor, Çimentospor`u 1-0 yenerek şampiyonluk yarışında bir adım öne geçti. Grupta ilk 3 maçlarını kazanarak zirveyi paylaşan Belediyespor ile Çimentospor dün 1 No`lu Dış Saha`da karşılaştı. Aynı zamanda yeni yılın ilk derbisi niteliğindeki maçta ilk yarıda Belediyespor, ikinci yarıda ise Çimentospor daha etkiliydi. 18. dakikada gelişen Beledispor atağında, sağdan kullanılan köşe vuruşundan gelen topu savunma uzaklaştırmak isterken, Bünyamin`in ceza sahası çizgisi üzerinden gelişine sert vurdu ve filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. Yılın ilk derbisini 1-0 kazanan Belediyespor, puanını 12`ye çıkarttı ve liderliğini sürdürdü.

SAHA: 1 No`lu Dış Saha HAKEMLER: Özcan Genel ***, Mustafa Ecevit ***, Hakan Kaya ***

ÇORUM BELEDİYESPOR: Emrah ***, Serdar ***, Ümit ***, Mustafa Keleş ***, Sadık ***, Hüseyin Eğer ***, Mustafa Veran ***, Bünyamin *** (Sedat), Esin ***, Osman ***, Ali ** (Harun **)

ÇİMENTOSPOR: Mustafa **, Özkan **, Zihni * (Hüseyin *), Aykut **, Erol **, Ö.Faruk **, Abdullah **, Yunus **, Osman **, Recep **, Fatih ** GOL: Dk. 18 Bünyamin.