19°C kapalı

19°C kapalı

Zabıta buluntu eşyaların sahibini arıyor

23 Ocak 2010 Cumartesi

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne teslim edilen ve sahibine bugüne dek ulaşılamayan buluntu malzemelerin sahipleri aranıyor. Eşyalar arasında Cep telefonu, saat, kalem, cüzdan çanta gibi eşyalar yer alıyor Otobüslerde bulunan eşyalar ile vatandaşlar tarafından bulunularak Zabıtaya teslim edilen eşyaların sahipleri aranıyor. Zabıta Komiseri Elvan Çiftçi,”;Buradaki malzemeler, belediye otobüslerinde ve diğer yerlerde unutulan, kaybolan mallardır. Buradaki telefonlar ile diğer eşyalar 1 yıl içerisinde teslim alınmazsa eşyalar açık arttırma ile satışa çıkarılacağını söyledi. Buluntu malzemeler hakkında da detaylı bilgiler veren Zabıta Komiseri Elvan Çiftçi, 60 adet cep telefonu, 46 saat, 1 fotoğraf makinesi, 1 kulaklık, kimlik ile çok sayıda bulunduğunu belirterek, eşyaları kayıp olan vatandaşları Belediye Zabıta Müdürlüğüne müracaat etmelerini istedi.