Belediyemizden Türk Halk Müziği konseri

Belediyemiz Türk Halk Müziği Korosu, 2 Mart Çarşamba günü seslendirecekleri eserleri Çorumlu müzikseverlerin beğenisine sunacak.

Şef Arif Sadeçolak yönetiminde uzun zamandır çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği korosu müzik severlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Mart ayında da kültür sanat ajandasındaki etkinlikleri bir bir hayata geçireceklerini belirten Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğünü, 2 Mart Çarşamba günü saat: 20.00’de Devlet Tiyatro Salonunda verecekleri konserle unutulmaz bir akşam yaşatacaklarını söyledi.

Candan, Mart ayında da birbirinden güzel etkinliklere yer vereceklerini belirterek ücretsiz olarak gerçekleştirdikleri programlara tüm Çorum halkının davetli olduğunu kaydetti.

28 Şubat 2022